CADEAU IDEE: MINI DROOGBOEKET

Ga je bij familie of vrienden op bezoek en wil je een keer iets anders geven dan een koffieboeketje? Ga dan voor een van onze nieuwe mini droogboeketten! De droogbloemen kunnen wel jaren goed blijven, dus je hebt er een hoop plezier van. Daarnaast is het een duurzaam alternatief voor verse bloemen! 

Onze droogbloemen

Een gedeelte van onze bloemen word ingekocht en een gedeelte word bij ons in de kas gedroogd. Wanneer er bloemen overblijven die niet meer verkocht kunnen worden proberen wij deze zoveel mogelijk zelf te drogen. Zo verminderen we ons afval, kunnen we de bloemen een tweede leven geven én zijn we duurzaam bezig.

Hoe worden ze gemaakt?

Onze boeketten worden allemaal met de hand gemaakt in onze winkel! Omdat wij alles zelf binden is er ook veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld zelf de bloemen en laat een boeket op maat maken, helemaal naar jouw smaak! De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. We binden de droogbloemen samen met een mooi touwtje, waarna we ze inpakken in kraftpapier. Eventueel met een strik!

Maar waar geef je zo'n mini droogboeket nou mee?

De mini droogboeketten zijn +- €5.00 en vinden wij vooral leuk om te geven in combinatie met een vaasje en een kaartje. Zo kan de ontvanger het boeket gelijk een mooie plek geven. Maar het is net zo leuk om toe te voegen aan een cadeaubon om het extra feestelijk te maken. 

Waar wacht je nog op? Haast je naar de winkel om een van onze mini droogboeketten te bemachtigen!

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze gepubliceerd worden

Shop now