TREND ALERT: ALLES MET GEZICHTEN

Je kunt er niet omheen; gezichten zie je terug in alle wooncollecties. Potten, kandelaars, wandhangers en decoratie zitten er vol mee. Wij houden ervan! Benieuwd naar onze favorieten van het moment? Lees snel verder!

Waxinelicht Lijntekening

Deze moderne waxinelichten hebben we in twee maten en de kleuren zwart en wit. De binnenkant is goud en de lijnen zijn doorzichtig, waardoor je een gouden gloed krijgt wanneer je een kaarsje aansteekt!

Pot met Gezichtje

Deze leuke potten zitten in een serie met gezichten én zonder gezichten. De potten zonder gezicht hebben dan weer schattige pootjes. Dit zorgt ervoor dat je ze leuk met elkaar kunt combineren voor een speels effect! De serie is er in het blauw, geel en wit.

Poster Lijntekening

Deze prachtige canvas hanger is voorzien van een houten frame en ruw touw om hem mee op te hangen. De tekening is speels en past in ieder interieur!

Stenen Masker op Voet

Hoe mooi zijn deze maskers? Deze maskers van steen hebben een luxe, imperfecte uitstraling en staan prachtig in een modern of industrieel interieur. Echt een eyecatcher! We verkopen hem in twee maten.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze gepubliceerd worden

Shop now