Adres

Hoogsestraat 8
6675 BJ 
Valburg (regio Arnhem/Nijmegen)

Openingstijden

MA - VR: 09:00 - 18:00
ZA: 08:30 - 17:00
ZO: Gesloten
PINKSTEREN: GESLOTEN
 

Vragen

Heb je een vraag aan ons? Voor algemene vragen willen we je alvast wijzen op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag daar niet bij? Dan kun je ons op verschillende manieren bereiken. Via het contactformulier hieronder kun je ons een mail sturen, die proberen we elke dag te beantwoorden. Voor vragen over de webshop kun je ons het beste mailen. Heb je een vraag die bedoeld is voor onze winkel? Dan kun je ook naar de winkel bellen. We hebben twee verschillende telefoonnummers: 

0488 43 13 72
Telefoonnummer van de winkel. Hier kun je naartoe bellen voor vrijwel alle vragen. Dan wordt je te woord gestaan door iemand op de voorste afdeling van de winkel. Gelieve niet te bellen met de vraag of het druk is! Neemt er niemand op? Dan zijn we druk met het helpen van klanten in de winkel.
 
06 57629613
Telefoonnummer van de tuinkas. Indien je vragen hebt over tuinplanten, bomen, potgrond etc. kun je dit nummer bellen. Dan wordt je te woord gestaan door iemand in de tuinkas die gelijk voor u kan kijken.
Gelieve niet te bellen met de vraag of het druk is! Neemt er niemand op? Dan zijn we druk met het helpen van klanten in de winkel.