Gedurende de lockdown is onze winkel alleen geopend op afspraak. Deze afspraak kun je op de homepage van de website boeken! Kom je er niet uit? Bel dan om een afspraak te boeken.
 

Adres

Hoogsestraat 8
6675 BJ 
Valburg (regio Arnhem/Nijmegen)

 Openingstijden

REGULIERE OPENINGSTIJDEN
MA - VR: 08:30 - 17:30
ZA: 08:30 - 17:00
ZO: Gesloten
 

Vragen

Heb je een vraag aan ons? Voor algemene vragen willen we je alvast wijzen op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag daar niet bij? Dan kun je ons op verschillende manieren bereiken. Via het contactformulier hieronder kun je ons een mail sturen, die proberen we elke dag te beantwoorden. Heb je een dringende vraag, of een vraag over voorraden of prijzen? Dan kun je het beste naar de winkel bellen. We hebben twee verschillende telefoonnummers: 

0488 43 13 72
Telefoonnummer van de winkel. Hier kun je naartoe bellen voor vrijwel alle vragen betreffende openingstijden, kamerplanten, snijbloemen en decoratie. Dan wordt je te woord gestaan door iemand op de voorste afdeling van de winkel. Neemt er niemand op? Dan zijn we druk met het helpen van klanten in de winkel.
 
06 57629613
Telefoonnummer van de tuinkas. Indien je vragen hebt over tuinplanten, bomen, potgrond etc. kun je dit nummer bellen. Dan wordt je te woord gestaan door iemand in de tuinkas die gelijk voor u kan kijken.
Neemt er niemand op? Dan zijn we druk met het helpen van klanten in de winkel.