Bloemisterij & Tuincentrum Willemsen is een bedrijf wat zich specialiseert in bloemen, kamer- en tuinplanten, woonaccessoires en arrangementen. Het bedrijf is al twee generaties in de familie en wij runnen het met hart voor de zaak!
 
Met ruim 3000m2 aan verscheidene afdelingen zijn wij één van de uitgebreidere winkels in de regio Arnhem/Nijmegen. Daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit; ons team staat de hele dag voor u klaar voor vrijblijvend advies en service met een lach! Daarnaast streven wij ernaar om minimaal 2 keer per week een verse aanvoer van bloemen en planten vanaf de veiling te leveren. 
Wij doen onze uiterste best om u te allen tijde een breed en vernieuwend assortiment te bieden! Met 10 trendy & inspirerende interieurmerken en elk seizoen een nieuwe collectie accessoires en potterie hebben wij voor iedere kamer in huis iets moois. Een prettige winkelervaring in een schone winkel staat bij ons voorop! Kom gezellig langs in Valburg en ervaar waar wij met ons team voor willen staan.