BLOEMISTERIJ & TUINCENTRUM WILLEMSEN

Bloemisterij & Tuincentrum Willemsen is een bedrijf wat zich specialiseert in bloemen, kamer- en tuinplanten, woonaccessoires en arrangementen. Het bedrijf is al twee generaties in de familie en wij runnen het met hart voor de zaak!
 
Met ruim 3000m2 aan verscheidene afdelingen zijn wij één van de uitgebreidere winkels in de regio Arnhem/Nijmegen. Daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit; ons team staat de hele dag voor u klaar voor vrijblijvend advies en service met een lach! Daarnaast streven wij ernaar om minimaal 2 keer per week een verse aanvoer van bloemen en planten vanaf de veiling te leveren. 
Wij doen onze uiterste best om u te allen tijde een breed en vernieuwend assortiment te bieden! Met 12 trendy & inspirerende interieur- en lifestylemerken en elk seizoen een nieuwe collectie accessoires en potterie hebben wij voor iedere kamer in huis iets moois. Een prettige winkelervaring in een schone winkel staat bij ons voorop! Kom gezellig langs in Valburg en ervaar waar wij met ons team voor willen staan. 
 

ONS ASSORTIMENT

 In onze winkel vind je als eerste een afdeling met verse snijbloemen en boeketten. Deze afdeling staat alleen op vrijdag en zaterdag in onze winkel. Daarnaast verzorgen wij rouwwerk voor een persoonlijk afscheid op bestelling, u kunt in de winkel kiezen uit tientallen verschillende stukken die we op uw wensen kunnen aanpassen.
  
De eerste kas staat vol met kamerplanten en accessoires. We hebben voor iedere plek in huis en iedere grootte wel een geschikte plant. Laat u adviseren wanneer u er niet uit komt, dan kijken we graag met u mee. Het is tevens mogelijk om direct een bijpassende pot uit te kiezen waar we de plant in kunnen poten! Op onze accessoire afdeling vind u potten, manden, vazen en allerlei soorten woondecoratie van kandelaars tot spiegels. Tevens vind u hier onze droogbloemen afdeling.
 
In de achterste kas en op onze buitenafdeling vind u de tuinplanten en bomen. Of het nu om een winterharde plant of een zomerbloeier gaat, ons assortiment is altijd vers en actueel. Ook hier is het uiteraard mogelijk om u te laten adviseren over een passende beplanting van uw tuin. Hier vind u tevens onze potgrond, boomschors en verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. Ook de buitenpotterie en manden voor buiten zijn hier te vinden.